NEW.IN

CASH OUT. Tog en snabbis på stan när jag väntade på att matilda skulle sluta skolan i dag. Införskaffade några nya smycken. Bland annat khakigröna fjäder-örhängen från Gina, en vit stor ring från gina, ett fräsht halsband från H&M och små nitar att sätta i öronen från H&M. Handlade lite på Lindex också men det får ni se i morgon för ska nog ha på mig det då.

Skolan var jävligt dryg idag. Hade matte, datorkunskap och materialkunskap. I morgon ska vi tvätta hår och lägga inpackningar på varandra. Ska bli najs som fan!

Efter skolan i morgon kommer pappa in till stan och ska gå med mig till UVX för att pierca näsan. Yääy. Sedan ska vi till onoff och kolla på kamera. Fyller ju trots allt år på fredag. Puss på det. Hoppas att jag får en tatuering i födelsedagspresent. Det står överst på önskelistan, vill jag lova.

Nu ska jag göra pankakor och kladdkaka. Bra käk när man precis kommit hem från yogan -.-

DID SOMEONE SAID DENMARK? YES WE DID!

jahopp, nu var man hemma igen. Efter en kanon lyckad helg i Danmark. Har verkligen varit hur bra som helst. Var räääättttt så sliten när man vaknade i morse. Men halv 9 satt vi och käkade frukost i alla fall. Blev till och med några flaskor över som nu står på min byrå. Det känns bra! Haha, nu ska i alla fall jag och Stinis sleepaaaaa. För vi är T-R-Ö-T-T-A-! Börjar 8 i morgon. Har matte, yääy! Kan inte starta morgonen på något bättre sätt! Nej, men nu ska jag i alla fall sova, lovar en bättre uppdatering nu i veckan då rutinerna kommit igång helt. Puss på det!

FINT.SKA.DE.VA

EUROSKO GÖR DET, OCH DOM GÖR DET BRA!

599:- (SÅ MIIIINA!)                                                                    1195:-



1295:-                                                                                            499:-

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSST

Man känner det i hela kroppen. Det känns och syns överallt. Hösten är på väg och vi älskar't! Höst är min favorit årstid! Faan va mysigt det är! Fick sån paniklängtan till en mysig höst-fika på viskan när jag såg denna bilden! Gud vad jag längtar assåååååå! Fifan, skolan var mycket bra idag! De riktiga lektionerna började idag! Vi gillart'. Frisörtid på morgonen. 4 timmar lång lektion. Positivt var att vi fick hela sax och kam-kittet + dockhuvudena! På eftermiddagen hade vi svenska. Det var faktiskt kul! satt i grupper och skulle tolka betygskriterierna. Jag, Johanna, Julia och Tilda var i en grupp o de va kul som fan! När svenskan var slut satt Mattis o Stina o väntade på mig utanför klassrummet. Så promenerade vi till bussen. Nu sitter jag lagom mör i soffan o lyssnar på Nitar och Läder. Lagom trött är jag också! Ska lägga mig tidigt i dag. Börjar 9 i morgon. Gottans. En dagens kommer om en stund. Hugs&Kisses.


HURR.HURRY

Vaknade precis o bussen till Borås går om 40 minuter. GAAAAAHSH!!!!!

EGOBOOST

Efter att ha hört så mycket om den så inhandlade jag den till slut. När Jag kom hem från skolan idag så rusade jag in på Brobergs och köpte Isabella "Blondinbella" Löwengrips första och nya bok. Har läst cirkus 40 sidor idag och den verkar toppen! Vi vet ju redan att Isabella är sjukt bra på att peppa, tagga o hjälpa unga tjejer. Men att hon var såhär duktig, det hade jag inte en aning om.. Helt underbar bok. Den kommer att vara utläst till veckoslutet!



Vackra Bella

SERIER.ALL.WEEK.LONG.



ÄNTLIGEN! LISATAN ALLA HAR VÄNTAT PÅ! HÄR ÄR LISTAN PÅ NÄR ALLA SERIER BÖRJAR I HÖST!

90210 SÄSONG 3:
13 September
BROTHERS & SISTERS SÄSONG 5: 26 September
CHUCK SÄSONG 4: 20 September
CRIMINAL MINDS SÄSONG 6: 22 September
COMMUNITY SÄSONG 2: 23 September
COUGAR TOWN SÄSONG 2: 22 September
DESPERATE HOUSEWIVES SÄSONG 7: 26 September
DEXTER SÄSONG 5: 26 September
FRINGE SÄSONG 3: 23 September
GLEE SÄSONG 2: 21 September
GOSSIP GIRL SÄSONG 4: 13 September
GREY'S ANATOMY SÄSONG 7: 23 September
HOUSE SÄSONG 7: 20 September
HOW I MET YOUR MOTHER SÄSONG 6: 20 September
LIFE UNEXPECTED SÄSONG 2: 14 September
MODERN FAMILY SÄSONG 2: 22 September
NCIS SÄSONG 8: 21 September
ONE TREE HILL SÄSONG 8: 14 September
PARENTHOOD SÄSONG 2: 21 September
SMALLVILLE SÄSONG 10: 24 September
SUPERNATURAL SÄSONG 6: 24 September
THE BIG BANG THEORY SÄSONG 4: 23 September
THE MENTALIST SÄSONG 3: 23 September
THE OFFICE SÄSONG 7: 23 September
THE VAMPIRE DIARIES SÄSONG 2: 9 September

COLOR.AND.MORE.COLOR.

Tacka gud för lack! Nagellack kan piffa till de allra tråkigaste outfitsen! De gör SÅ mycket! Jag kan inte säga att jag har någon favorit direkt. Men svart har ju alltid funkat. Till allt! Det är nog det mest använda av mina lack! Det är det enda som alltid behöver inhandlas nytt av. Men nu har OPI gjort det igen! Dom lyckas minsann alltid! Men denna gången har dom verkligen gjort ett bra jobb! OPI Go Goth är supersnyggt! Svart matt, mums! Otroligt snyggttttt!



Ett annat snyggt är ju Isadoras nys serie! Gud va häftigt det är eller? Finns i olika färger, men min favorit är det blåa. Isadora Graffiti Nails Spraycan Blue. Så jädrans tufft!



OPI i all ära! Lila är en supermumsig färg till hösten! Kommer ofta att sitta på mina naglar! Läääääcker som satan! Finns inte så mycket mer att säga! Kärlek!


HVFR10B

Jaha.. ny klass, nya människor, ny skola, nya möjligheter och ett nytt liv. Välkommen hit! I fredags började skolan. Var hur nervös som helst. Men det kändes rätt bra ändå. Kommer nog bli rätt goa år på Almås. Har varit med Stina hela helgen. Myspys. I morgon börjar jag blogga ordentligt igen. Efter en sommar med dålig uppdatering. Det lovar jag på riktigt. Ska även köra på bloglovin. Kommer bli bra bra bra! nu ska jag kolla på ghost whispers! Bye

shopppppppppiiiing.com

Varit i Götet med mami och shoppat idag. det BEHÖVDES! Garderoben behövdes utvidgas inför skolan. Snacka om att jag är NERVÖS!!!! Skola i mooooorgon. Har världens klump i magen! Kommer typ dö ju! Haha, jag och stina sitter här och hackar tänder typ. Lika nervösa båda två! Kommer gå åt helvete! Fast man får hoppas på det bästa! Bilder på inköpen kommmmmmer. Det svär jag på! Bye

HÄR.SKA.DE.VA.EN.RUBRIK.

Okej, jag LOVAR att börja uppdatera bättre när jag fått in mina rutiner igen. Alltså när skolan börjar. Då börjar mitt nya liv. Ingenting som är bra just nu. Var hos mille i lördags. Det var brabrabra. Tack till alla underbaringar som var där. I går tog jag det JÄVLIGT lungt! och idag jobbade jag till 4 sen tuffade jag och lisa iväg mot Sjötofta och därifrån sedan till Tranemo. Hämtade up Almutt o drog o träffade Filip. De vart najs. en bra, men jobbig dag i morgon väntar. Men ska träffa bästaste stina lite i alla fall. Vad fan skulle jag göra utan henne? Hon är den bäste! På fredag börjar skooolan. Nervös, jotack! Får hoppas på det bästa! Nej, nu ska jag först ta mig en canserpinne, sen ska jag kolla på The secret of Moonacre och försöka nana. Hade bäst sålänge! Hugs&Kisses

BROWN.HAIRED.GIRL.

Japp, nu är man mörkhårig igen! Kommer före och efter-bilder snart. För nu ska familjen käka tillsammans. Hugs&Kisses

DISRESPECTFUL.

Nä fyyyfaaaaaan .. Nu har dom gjort en parodi på Twilight - New Moon. Blir så suuuuuuur! MÅSTE SE DEN! Kommer ut på bio den 18 augusti.

GOOD.SHIT.IN.COLD.LAND

Kikade in på DinSkos hemsida alldeles nyss och blev förälskad. Mums vad snygga skor dom har där. Köpte nyligen ett par höst/vinter - ankel höga- boots där.



Såhär ser dom ut. Dom är dina för endast 449 spänn. Hur sköna som helt kan jag lova. Mina kommer att användas flitigt.

Hittade även dessa mumsbitarna.


899:-                                                                                      499:-




499:-                                                                                          499:-

GULT.OCH.FULT.OCH.JAG.ÄR.HAPPY.

baaaaaaajs! Mitt hår, eller ah, min UTVÄXT är för tillfället gul! BLÄÄÄÄÄÄÄ! Hatar att de alltid ska bli gult när man färgar de. Orkar inte med detta längre!!! I morgon blir Agnes Maria Lillvik brunett igen. Fyfan va ja saknar mitt bruna hår. Allt är så mycket lättare med brunt hår! Jag svär assååååååe! Mitt hår känns dessutom mer livligt när det är brunt på något konstigt sätt. Jaja. Det var den dåliga nyheten. Nu till den BRAIGA nyheten. Stina flippade loss på fb precis o bad mig ringa henne eller gå in på msn eller what ever. Hon var helt galen! Haha, men när vi väl pratade så förstod jag varför. HON SKA FLYTTA TILL SVENLJUNGA!!!!!! JÄTTE NÄRA MIG! JAG BLIR HELT VILD! KOMMER BLI SÅÅÅÅÅ BRAAA! Asså jag är så fruktansvärt happy just nu. Fast ändå inte, jävla hår! Jaja, nu ska jag i alla fall gå och lägga mig med vetekudden på ryggen. FRUKTANSVÄRD mensvärk. Ha det bra så länge! Hugs&hisses

...

What i thougt would be a great evening with my best, turns out in a dissapointment.

TIRED.AND.USELESS.

Jobb, jobb, jobb. Hela dagarna. Har redan jobbat i en och en halv vecka nu. Har man inställningen att det snart är över och hur skönt pengarna sitter sen, så går det jävligt fort. Men det är rätt kul ändå. NÄSTAN alla dom gamla är as sööta! och dom jag jobbar i hop med är sjukt roliga och trevliga! Inte långt kvar tills skolan börjar. Kommer bli helt jävla awesome. Har sovit typ sedan jag kom hem tills det var kvällsmat. Grillat är bäst! Nu sitter jag och kollar på Prom Night. Har sett den 100 gånger men blir lika skraj varje gång! Måste verkligen gå och lägga mig snart. Behöver all sömn jag kan få egentligen. Nej, bättre uppdatering lovar jag er när jag har slutat jobba. Lite lättare då. Nu ska jag nana, kisses & hugs.

RSS 2.0