AMOR VINCIT OMNIA


Jag vill, jag vill, jag vill ha en tatuering. Jag har velat ha en tatuering i nacken i flera år nu. ÄNTLIGEN har jag hittat texten jag vill ha. Det ska stå Amor Vincit Omnia - Kärleken Besegrar Allt. Jag ÄLSKAR texten. Den är så, perfekt.

Nu är det plugg som gäller. Matte, Fysik, So, HK, Engelska. Blääääää

WARM AND DESPERATE.

Nu sätter jag min i soffan framför tv:n med mumsig soppa och kollar på Desperate Houswifes.
Mycket plugg just nu, så ikväll är det avslappning som gäller.
Hugs&Kisses.

WEEKEND WITH THE BEST.

Jaha, då var helgen över. Men bra har den varit. Var med Lisa och Alma från igår till idag. Grillfest igår. Var riktigt trevligt må jag säga. Idag, slapp o film. Jag är så sjukt trött. Orkar inte med skolan. Urk.
Hugs&Kisses.



Hahaha, bästa repliken jöö. "Från en afton som doftar lite YMCA, Alma o Lisa ni är kärlek för mig."

YOU ARE MY HELP IN NEED.

Jag får snart panik. Jag har fortfarande inte hittat någon klänning till avslutningsbalen. Jag har kollat på nelly, bubbleroom, modegallerian, stylebystars och några mer. Men har fortfarande inte hittat någon som jag tyckt speciellt mycket om. Jag har hittat en som jag ska ha på skolavslutningen, på nelly då. Men inte balklänningen. Är lite desperat nu. Annars får jag väl se om jag kan hitta någon i Göteborg nästa vecka. Med det löser sig nog!

Men snälla, lite tips om bra sidor med snygga festklänningar, tack!

SOMETHING NEW.

Yes, har nu laggt in alla bilder från i fredags på datorn .. Nu är det bara en tidsfåga innan dom ligger på nätet. Spänningen är oooolidlig! Huhu. Var i stan idag och hämtade ut min tv bänk som jag ska ha på mitt rum i Överlida. Så jag tog en snabb sväng in på Gina med. Där hänger den UR snygga baseboll jackan och jag föll för den totaalt. Tur att man har vääääärldens bästa pappa. Han köpte den till mig, den gulliga prutten! 



Gina Tricot.
Baseboll jacka.
249 spänn.

CRY BABY, CRY.

Igårkväll såg jag en så helt otroligt bra film. My sister's keeper. Eller som den heter på svenska, Allt för min syster. Den var Så jävluskt gripande så det är inte klokt. Man fick nästan ont i hjärtat vissa stunder. Jag hade hört att den var lite sorglig. Men att den var SÅ sorglig hade jag aldrig trott. Jag bara grät och grät. Det var helt sjukt. Man sattes verkligen in i rollen. Den var verkligen super bra. Rekomenderas till hundra.


http://www.crankycritic.com/archive09/posters/my_sisters_keeper.jpg

REMEMBER ME? WE USED TO BE FRIENDS WHEN YOU WERE SINGLE!

Nu har du gått för långt. Du kan inte behandla folk som luft och sen tro att allt är bra. Det fungerar inte så. Nu är alla visst obetydliga i dina ögon. Eller ja, NÄSTAN alla. Jag önskar att du kunde förstå vad du håller på med. Inte bara för min skull, utan för din också. Jag önskar att du kunde förstå att dina vänner inte kommer att finnas kvar för dig sen. Om du någonsin förstår vad som händer. Du kan inte gå genom livet och såra folk på rullande band och komma undan med det. Nej, jag hoppas innerligt att någon kan banka in den informationen i dig. För mig lyssnar du ju inte på. Länge har jag gått omkring, och undrat vad JAG har gjort för fel. Varför du gör som du gör mot just mig. Jag förstod inte. Vi var ju bästa vänner. Vi gjorde allt ihop. Skrattade, grät och flummade. Ingen var bättre vänner än oss. Sen kom det någonting ivägen. Vi gled isär mer och mer. Men jag förökte verkligen stå ut. Det sista jag ville, det var att förlora dig. Jag ville det inte då, jag vill det inte nu och jag kommer inte vilja det om 20 år heller. Men du hörde inte hur jag grät och skrek innombords. Jag lämnade tecken. Så synliga tecken, som till och med en blind gammal man hade kunnat se. Men du såg inte. Om du ens ville se dem, det vet jag inte. Men du såg dem inte. Sedan, när du blev sårad, kom du till mig för att du behövde en vän. Jag ställde upp för dig. Ända in på småtimmarna pratade vi i telefon. Du grät, och jag tröstade för allt jag var värd. Sedan fann du en nu livslåga. Du lovade att denna gången skulle det bli annorlunda. Du lovade att det inte skulle bli som förr. Det skulle bli lättare nu. Du lovade på vår vänskap. Dum som jag var, så trodde jag dig. Jag trodde att jag kunde lita på min bästa vän. Men det har jag som vetskap för rästen av mitt liv. Att man inte kan lita på någon. Inte en själ. Men som sagt, du lovade. Vad händer? Allt blir som det var då. Deja vu. Fast det blev värre. Denna gång fanns det nära dig. Så du kunde ägna all din tid åt det. Du ignorerade mig. Jag existerade inte i ditt liv mer. Jag var som ett blek minne som man bara minns delar av. Allt som spelade någon roll var kärleken. Vänskapen fanns inte kvar i ditt liv längre. Ordet blåste bort. Jag vet inte ens om du vet vem jag är längre. Ytligt, möjligtvist. Men inte innerligt. Inte ett dugg. Men om du är lycklig av att ha det såhär, så ska jag inte stå i din väg. För vad en sann vän verkligen vill, är att ens vänner ska må så bra som det bara går. Så även om jag måste gå igenom resten av mitt liv med en tagg i hjärtat, så gör jag det. Bara jag vet att du mår bra. Men jag tänker gå vidare nu. Försöka lägga minnena i ett dolk fack, med ouppbrytbart lås. Önska mig lycka till.

WEEKDAY NEVER DISSAPOINTS.


THE GOODIES OF THIS SPRING.


Gina Tricot.
299 SEK




Gina Tricot.
249 SEK



H&M.
399 SEK

THE CITY NOBODY FORGETS.

Trots det najsiga vädret så vill jag bara bort. Bort från skolan. Bort från stressen. Bort från allt. Längtar ihjäl mig till i sommar! Jag och pappa ska åka antingen till London eller New York. Vi hade tänkt oss Rom först. Men jag ska ändå till Pisa, Italien, snart med mamma och hälsa på Morbror och kusiner.  Så då tänkte vi åka någon annanstans. Har alltid velat åka till London. Men New York verkar mera mig. Så vi får se vilket det blir. Men jag längtar som faaaan !


SPRING IN EVERY CORNER.

Vårkänslor är brabra. Underbar dag med massa sol. Ätit glass (vilket är ett biggt vårtecken!!) Det gillas stooort!
Soft dag. Inte så mycket i skolan. Men nu blir det plugg för min del. Sätter mig på balkongen med religionsboken och ett stort glas med iskallt iste!! Mums..

Slänger in en gamal outfit .. Men dock, en favorit.


SPRING IS A TIME FOR LOVE.

Måste bara påpeka att vädret har varit UNDERBART den senaste tiden. Sol och många, många plusgrader. Det gillas!


THE VACATION COMES AND GOES.


Jaha, nu var påsklovet slut. Jag hade ett mål när det började. Det var att jag skulle plugga till proen som jag har att göra nu i veckan. Lyckades jag? Nej, naturligtvis inte. Som vanligt. Men veckan har i alla fall varit chill. Behövlig vila. Jag var superstressad när veckan började och lyckades varva ner. Men nu är jag minst lika stressad igen. Måste plugga SO. Måste plugga svenska. Måste plugga matte. Måste plugga biologi. Fuck. Har utvecklingssamtal på tisdag med. Helvete, säger jag bara. Men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite SO. Här kommer lite bilder från Malmö-Danmark-resan. Hugsandkisses.





RSS 2.0