SLÖÖ.COM

Dålig update. I knööööw. Var på en mycket trevlig fest i Älvsered igår. Tack till alla som var där. Sen idag så satte sig ja o sofie på mopparna och tuffade tillbaka till svenljunga. Firade mami lite. Hon fick en Sabo-berlock. Sen kom sofiebabe o kollade på film. Mys vart det. Nu ska jag tvätta mitt hår, som fortfarande luktar rök. Nu ska jag och mammsen kolla på Bridget Jones dagbok och mumsa på jordgubbar. Härligt! Hugs&Kisses

BACK ON TRACK.

YEEEEEEEES! Mitt bredband fungeraaaaar!!! Älskade mamsen åkte in till borås i dag och hämtade ut ett nytt simkort till adaptern. jag är GLAD. Just nu sitter jag här hemma med Erika och två TYSKAR. Dom är jätte snälla! MEn dom är inga höjdare på engelska. Men kommunikationen fungerar ändå. Efter en låååång dag väntar sängen. Utmattad, typ. FAst först ska jag och Erika-fika-ica se på film. Fast vi lär nog sommna ganska snabbt!
Hugs&Kisses

FRUSTRATION AND PLUGGSATION

Ååååååååååh! Jag blir ARG ARG ARG! Varken min mobil eller min dator fungerar. Visst, då tänker man JÄVLA APPLE! Men det är varken min Mac eller min iphone som det är problem med. Utan mitt fitt-abonnemang och mitt kuk-bredband. Jag kan inte ringa eller skicka sms. FÖR ATT: Den senaste fakturan pappa betalade har på något vis kommit bort. MEN!!!!! Jag kan ta emot samtal och sms. Så om ni vill något så kan ni ringa eller smsa min mobil. Men jag svarar på sms från pappas (URDÅLIGA, URÅLDRIGA och just nu urladdade) mobil. Sen har vi ju datorn med. Min dator är UNDERBAR, finns ingen som möjligtvis är bättre är min lilla mac pro. MEN 3 suger. simkortet som sitter i adaptern har på något mystiskt sett gått sönder. Men mami åker in till borås i morgon och hämtar ut ett nytt.
.
Förövrigt en ganska lugn dag. Taggar morgondagen. Tyskarna kommer till Svenljunga i morgon. Det kommer bli sjukt kul. Fullspäckad helg. Spela, festa, umgås och LISEBERG. Fun, fun, fun. Nej, nu ska jag plugga.
Hugs&Kisses

BAG-STUFFS

HAHAHAHAHAHA! Bara påtal om bloggare, kollade Kenzas blogg härromdagen.. och HA-HA-HA! Hon hade laggt upp ett videoinlägg där hon visade vad hon brukar ha i sin väska. Löjligt, men sjukt roligt. Skrattade säkert åt de oavbrutet i 5 minuter. Haha, kolla klippet, snälla!


DISSAR KISSIE.

Assåå, ärligt talat? Kissie är ju så fruktansvart patetisk! Jag och Stina såg på Bella och Tyra show härromdan och då var Kissie deras gäst. Asså.. man skäms ju nästan över hur hon beter sig. Att hon inte gör de själv? Haha, och hon motsäger sig själv HELA tiden. Haha, jag kan faktiskt inte sluta skratta åt henne. Men för er som inte har sett avsnittet då Kissie gästar Bella o Tyra, SE DE FÖR FAN! Postar länken härunder. Hahaha, innan avsnittet spelades in så hade Kissie laggt upp ett klipp då hon sa att hon skulle slå ner dom o massa skit. HAHAH! Så löjlig hon är.

Kolla klippet!



Bella och Tyra Show: Kissie
http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388231-veckans-gast-kissie

SOMEONE I ONCE KNEW

Leeeeeedig, härligt. Bara två skoldagar denna veckan.. Det kan inte bli bättre. Just nu ligger jag i sängen och downloadar massa mumsig musik. Behöver lite nytt i ipoden. Vet inte säkert vad som händer i helgen än. Men antagligen blir det att följa med Stina till Helsingborg och shoppa o så. Mys kommer det bli. Sen är de ju kalajs på söndag. Min lilla calle-goding fyller 6 år. Det är helt sjukt. Att han redan är 6 år den lilla skiten. Han börjar ju skolan till hösten o massa .. helt insane. Jaja, nu ska jag nog gå och äta lite frukost tror jag.


HEAVEN TURNS PINK WHEN I TURN AROUND.

Jisses, när jag gick ut i köket nyss så fick jg syn på himlen o hjälp va fin den var. Alldeles rosa. Gööra snyggt. Asså, jag är trött, trött och ännu mera trött. Har knappt sovit 5 timmar denna veckan. Eller jo, idag sov jag faktiskt lite o gud va skönt de vart. Men ikväll ska de nog gå. Har förberett mig väl. Går snart i sängs med en kopp te, alvedon, täcke + 100 filtar och film. DÅ ska jag nog lyckas somna. Blir att dra till Skene i mon o spela. Kuligt att träffa babsen. Saknar er flickor. Näpp, nu ska jag gå och göra mitt te och sen väntar det hemska. Wish me good luck!




Skulle ta en bild på himlen genom glaset på uterummet, så blev den såhär.. lite ball :)

VIVISTYLE - DELIVERS

Fick ett litet paket från dom snälla människorna på posten idag! Min super duper snygga väska har äntligen kommit!
Nu är Agnes happy!


MY GIRLS IS THE SHIT.

Jaha. trött, trött och ännu mera trött .. det passar in på mig .. Var i Borås med brudarna igår. Riktigt kul vart det. Blev några inköp faktiskt. En oversize tshirt och skinleggings från H&M och en foundation från Make Up Store. Nöjd!
Tack för dagen igår flickor!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag och Matildus ska hitta på något i alla fall. Mys förövrigt.
Hugs&Kisses.


RSS 2.0