NOVERMBERRRRRRR

YESYESYES! Jag och Pappa var och bokade New York-resan igår. Så jävulskt underbarrrrt. Den 30 oktober far vi iväg till The Sates. GREAAAT!

HAIRCUT'S

Gjorde lite frisyrer på salongtiden idag.

1.




2.


3.


SATURDAY

Konstigt nog så vaknade jag och Stina innan 12 igår. Tror till och med att vi vaknade innan 11 också. Men i alla fall. Vi låg o drog oss ASA länge.. Vi var skit trötta, men kunde inte sova. Vid 5 på eftermiddagen drog vi i alla fall in till stan. Skulle till Byttorps idrottsplats o kolla på massa band som spelade. heavy metal förklarar verkligen hela tillställningen ganska väl. Efter en timme eller så, gav vi upp o tog bussen tillbaka till stan. Käk på Viskan lockade mer. Sen drog vi hem. För vi var syyykt trötta. Jag vill också påpeka att jag har världens bästa vän. Stina, jag älskar verkligen dig.



Stina på Viskan. Trött, men söt ändå.



Jag älskar dig.

JACKET'S.FOR.COLD.NIGHTS.

JAAAAAAAACKOOOOR!!! Höstens jackor är INTE att klaga på! Vill vill vill ha Acnes superduper snygga fårulls-jacka! Men den är lite för dyr för min plånka! Men såg idag på Åhléns att dom hade en liknande för ENDAST 599:-! Kap kap kap!! Ska nog investera i en sådan! Men dom är ju verkligen att DÖÖÖÖÖ för!


AUTUMN.

Höst, höst, mera mera höst! ÄÄÄLSKAR höstens färger. Sommaren börjar verkligen ta slut.. Är lite rädd att vi redan har fått känna på den sista värmen för i år. Men hösten är minsann välkommen! Ska snart till Göteborg med min fina Stina o blåsa lönen. Topshop erbjuder många snyggbitar!


SICKNESS

FYOCHBLÄÄÄÄ! Är mega förkyld! Hosta och halsont. Men dagen har varit great! Hade kickoff idag. En typ av "nollning". De va grymt kul! Alla frisörer från Almås, 1-3or drog till Ekhagen och gjorde massa lekar. Jag och Sindy "hamnade ;)" i samma lag. Hade galet kul. Vi typ garvade åt ALLT! Haha, sen drog ja, Frida o Sindy till stan.. Men Frida valde att dissa oss för andra så vi gick själva.. Flummade runt i affärer o shoppade lite grejjor. De var't najs. Senare drog jag hem o nu ligger ja i sängen med 3 täcken, 8 kuddar o en mysfilt o kollar på sällskapsresan. Yäy, hoppas ja mår bättre i morron!

HOPPAS ATT INGEN GLÖMMER AV ATT JAG FYLLER ÅR I MORGON!!!! SWEET 16, FIFAN!

RSS 2.0