viva la stockholmo

Jaha, klockan har precis passerat 02.00 och jag har fortfarande inte packat klart inför Stockholms-resan i morgonbitti. Klockan 8 tuffar familjen iväg mot huvudstaden. Fyyyfaaaaan, va gött. Inte vart där på några år nu. Det blir la lite mys med familjen, typ Grönan, Skansen, Tomtitts o lite så, men även SHOPPING! Mums, och jag har några tuneslappar att bränna just nu! Kommer bli bra. Mamma bokade Turkiet-resan idag med. Härligt värre! Sedan är det jobb som väntar. 3 veckor. Lagom, faktiskt. Med det är goa pengar. Sparat lite till min och Stinas Turkiet-resa nästa sommar och lite till newyork-resan med min far. Det gillar vi! Uppdaterar från Stockholm. Byeee



right noooow - tired and useless.

SUMMER IN THE AIR

DÅÅLIG uppdatering. Haha, så säger jag i varje inlägg typ. Men nu ska jag börja uppdatera mera. Sommarlovet hittills har varit underbart! Sol, värme och underbara vänner. Det kan inte bli bättre. Midsommarafton i går. Tillbringade dagen i Falkenberg. Mycket trevligt. Skulle vart en grillfest på stranden, men jag vettefan vad som hände med den, för alla typ stack därifrån. Var på massa ställen och träffade massa härligt folk. typ hela Svenljunga var där nere igår. Haha, måste tacka min sööta Erika Trulsson för att vi fick sova i hennes stuga. Och alla andra älsklingar som också sov där! Ni är underbara. Tack för att ni finns i mitt liv! Ni gör alla dagar ljusa! Nej, men det blev lite dricka o mys igår. Alla är så sjukt trevliga där nere! jaja, idag tog vi i alla fall bussen hem. Vi åkte 9 pers i en bil in till falkenberg centrum och tog bussen. Så nu sitter jag hemma på altanen och njuter av den sista solen för idag. Mumsar på jordbubbar och en återställare. botar huvudvärken kan jag lova! Asså, jag har sjukt ont i mina knäveck, jag har inte den blekaste om vad jag har gjort.. men det var väl allt promenerande igår, som satte sina spår. Pappa och Jessica åkte till Varberg för en stund sen så nu sitter jag här allseles ensam. Mamma kommer förbi en sväng om en liten stund. Blir kul att träffa henne nu, känns som en evighets sen. Två veckor sedan tror jag. Ska bli riktigt kul. Nej nu ska jag gosa lite med mina söta hårbollar till kattungar som leker med mina tår just nu. Ha en härlig kväll, och njut. Det kommer i alla fall jag göra!



Just nu! (Inte den bästa bildkvalitetet, tagen med min mac.)

SUMMERDAYS OF LIFE.

Dagen har varit bäst bäst bäst! Har varit med Lisa-älsklingen idag! Vi top moppemopederna till Ullared och köpte nagellack och bodylotion! Myspys! Solen har varit framme heela dagen. Det gillar vi! Fått lite färg idag faktiskt! Det gillar vi också. När jag kom hem innan, så hade pappa gjort middag. Det var mycket gott! I morgon ser dagen ut så att först blire att schteka och bada lite, sen åker jag till Mjöbäck och hämtar Lisa och Alma. Så åker vi tillbaka till Överlida och flummar. Det är precis som det ska vara på sommaren! Jag lägger inte upp massa bilder från dagen på bloggen. För lisa har laggt upp nästan alla på facebook. Men ni får ett litet smakprov!


A TIME FOR TEARS.



SE FILMEEEEEEEN! Den är galet bra asså! Jag var lite velig av mig först. Jag såg en trailer av den för ett bra tag sen och tyckte att den verkade bra. Men så när den kom utnpå bio så fick den jätte dålig kritik. Men så igår bestämde jag mig för att jag ville se den, så jag laddade ner den. Och det ångrar jag inte för en sekund! Den var sååå bra! Den sista halvtimmen av filmen grät jag oavbrutet. Kunde verkligen inte sluta. Detta var verkligen en film i min smak. Och det är ju samma regissör(?) som har gjort min favorit film. The Notebook (Dagboken). Rekomenderas stort!

LOVE CAN NOT BE CHANGED. IF YOU JUST NEW.



I can let go of you, but the memories remains.

PARTY FOR WINNERS.

Guuuuuuuud, det är galet underbart väder altså! Har suttit ute hela eftermiddagen och bara schtekt. Inte bara idag heller. Det har ju varit kanonväder heeela veckan ju! Helt underbart.
Betygen sattes i torsdag o sen dess har allt varit sjukt soft. Har bara slappat. Nästa vecka kommer bli minst lite soft den. Måndag är det chill, tisdag är det också chill, på onsdag är det talangjakten (lycka till erikababe!), torsdag är det klasskampen, fredag avslutning+bal, lördag SOVMORGON+slapp, på lördagkväll blire att stå i baren på Överlidas cykelfest, söndagen tillbringar jag med dom bästa och har grillkväll. Sen är det SOMMARLOV!!!! Mums! Sol, havet, falkenberg, jobba, mayby Turkiet o sen till NEW YORK! Gud, kan knappt bärga mig.
Fast denna dagen är inte över än, fest ikväll. Snyggisarna Emma, Emelie o Anna har ju fyllt 16 för ett tag sen. Så dom ska firas ikväll! Kuligt värre! så nu ska ja hoppa in i duschen o sen göra mig iordning. Seyoouuu.
Hug&Kisses

P.S Bildbomb från veckan som gått kommer i morgon!

RSS 2.0