The desies of horror.

Fyfan .. Magsjuka är de vääärsta jag vet ... Euuuw. Dålig uppdate, i knoooooooooww.. Men men ... Ligger hemma o kurerar miig .. får se om de blir skolan i mon ... ser inte ut så i nuläget.. bajsjobbigt .. Seeya later dudes.

Where is my ork?

Fuck allt.. Jag orkar verkligen inte. Ont i halsen, hosta, sömnbrist, vänner som inte bryr sig. Hej hopp, välkommen till mitt liv. Nationellt i morgon. Hoppas det går bra. Fick ju faktiskt MVG på test-provet.. Yäyä, Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med te, ett varmt täcke, fysik boken och sex and the city. Måste verkligen rekommendera den filmen! Den bjuder på både skratt och tårar. Kanon bra! Seya babes.
Vill vara blond igen. Blir mera slingor på torsdag =)

besviken och sårad.

we need to cross the ocean of misunderstanding
and talk deep into our hearts
we need to sort out all our complications
and find out who we really are

for now. for ever.

en ny start. från och med NU.

Partyyy all night long

Dock inte ens hälften av alla bilder som togs under kvällen .. Men fler hittar ni på Facebook :)
En mycket trevlig kväll må jag säga. Tack till ALLA som var där och gjorde den så lyckad.

Tokio Hotel + Partyyyyy

Kallt, kö, lååång vänta. men det var SÅ värt det! Fredagem den 5/3 2010 var den bästa dagen i mitt liv. Jag stod högst 3 meter ifrån mina största idoler. Tårarna rann när dom efter 1 och en halv timmes försening kom ut på scenen. Underrrrbart var det. Kajsa var minst lika lycklig som jag var. Haha, dagen var oförglömlig.

Vill också påpeka att det var fruktansvärrt kul igår kväll. Trots att Kullaberg var en besvikelse så var det kanon kul hos Amanda före! Vill tacka mina tjejor för en kick-ass uppvärmning hos Erika också.. Riktigt roligt.

Helgens slutbetyg blir absolut 5/5. Det kunde fan inte ha varit bättre. Nu blir det att ta det chill och ladda om inför nästa helg. Inte för att den kan slå denna helgen. Men det kommer nog bli bra ändå :)

Tagga helgen

Helgen som ligger framför mig komme vara fullspäckad och helt jävla underbar!
Först skola på förmiddagen på fredagen .. sen vid 12 tar jag och Kajsa bussen till Gbg och åker hem till min morbror .. lämnar saker o gör oss iordning. Sen bär de av mot Scandinavium. TOKIO HOTEL-konsert. Kommer bli MEGA-bäst!
Sen sover vi över hos Marcus o shoppar en stund på lördagen. Sedan åker vi tillbaka till svenljunga.. Där blir de packa om, hämta Emma och åka dirr till Överlida .. Så fixar vi oss hos Erika med Lisa och Matilda. Sen blir det förfest och sen Kulla. Najs fifan. :D

Vivistyle.se levererar.



Kirrade just denna väska för endast 599 spänn! FYND-VARNING!!!!!! Så den hoppar ner i bredlådan om cirkus 2 veckor! =) Otroligt snygga detaljer. Kan bland annat synas på Mk Olsen. Happyface !

Ge mig håret och ge mig det NU!



VILL VARA BLOND IGEN. Ska nog ringa frissan i veckan! :)

Alltid vi baby.




Vi har varit vänner i över 3 och ett halvt år nu. Visst har vi bråkat. Men det hör till livet.. Du har alltid funnits där för mig. Och jag vill att du ska veta att jag ALLTID kommer att finnas där för dig. Vill bara att du ska veta en sak..
JAG ÄLSKAR DIG.

RSS 2.0