FESTIVAL.FOR.THE.WEEKEND.

Hej hopp. Är just nu i Höganäääääs. Skåne alltså! Haha, vi ska snart ta bussen in till Helsingborg och träffa folk. Kommer bli najs. Om Stina nu bara kan bli färdig, IDAG?`Nej, nu var hon visst klar. Hörs senare!

WORK.A.LONG.

Nu bär det av till jobbet. Jobbar 7-13 idag. uuuuuunderbaaaaarttt! Efter jobbet blir det Helsingborg med den bäste! Hoppas på lite bättre väder bara, annars lär det inte bli så kul. Hörs senare!

WANNABE

Haha! Ärligt talat? Vill man verkligen se ut såhär? Jag typ dog när jag såg bilden, hon har fyllt i läpparna, hakan och har gjort ingrepp på brösten och näsan. - Om hon nu vart tvungen att ändra på sitt utseende så HADE hon faktikst kunnat få det att se LITE naturligare ut. Asså, jag borde inte, men jag stör mig verkligen på henne.


AFTER.SUN.COMES.RAIN.

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, vad jag är trött! Klockan är kvart över 2 och jag ska upp klockan 6. Lyckat Agnes! Jobb 07.00-13.00 i dag. Efter jobbet drar jag och stina ner till Helsingborg och besöker Helsingborgfestivalen. Kommer bli bra. Var i stan idag, det höll jag på att glömma. Hittade ingenting, var inte på shoppinghumör idag. Men det var nog det dåliga vädret som fick mig på dåligt humör. Det rengnade HELA tiden. Inte så värst kul. Men träffade i alla fall massa härligt folk man inte sett på länge. Bland annat Sofie, som jag saknar nått så otroligt! Men nu ska jag sätta på Cruel Intentions och somna till den. Har inte orkat ta några dagens outfits denna veckan. Har ju bara lökat på jobbet liksom, så jag bjuder på en skön sommarbild. Hörs i morgon!



AFTER.WORK.WITH.STAJNA.

jaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa. Jobb 7-4 idag. Drygt var det. Koka kaffe-läsa tidning-koka kaffe-ta fram bullar-duka för lunch-koka kaffe-läsa tidning-koka kaffe-gå hem. Yäääy, min dag kunde inte vara bättre! Eller, de kunde den nog faktiskt. Money, money, money, let's be funny. Jaha, nu sitter man på balkongen med stina med en eftermiddagscigg och cider. Längtar till helgen. Kommer bli BÄST! Längtar tills man får lööööön ocksåååå! Nej nu ska jag återgå till verkligheten. En härlig eftermiddag med Stina och hennes pruttar. Uppdaterar senare. PUSS


Bildnostalgi. Jag och Stina på väg til balen.



Right now. Hääär leeever vi liiivet.

DEEP NIGHT

Sleep .. tight? ahja, sov gott i alla fall. drömma om mumsigheter. Vare lön den 25 augusti eller?!!!!

vila:                                                                                  Acne:



Modekungen.se                                                                Svart med text: H&M. Randig: BikBok

AUTUMN'S TIME FOR FASHION

Ååååååååh, kollade precis runt på höstens mode. Stötte på några outfits från New York fashion week. OM man ändå hade pengar nog åt ETT enda av dessa plagg så skulle man vara lycklig livet ut.

NUDEFÄRGAT:                                                           FÅRULLSJACKAN:




JAZZTAJTS: CAPEN:





SAMMET:






LIFE'S A TREASURE

FYFAN. Jobb, jobb, jobb....... det har bara gått två dagar, men är super trött ändå. Fast jobbet är väldigt chill. Kommer dit vid 7, och då dricker vi kaffe och sedan dukar jag dram frukosten. Efter frukosten har vi rast. sedan är det 11-kaffe och sedan är det lunchen som ska dukas fram. Sen har jag lunch, när jag kommer tillbaka ska det bryggas kaffe till 3-fikat. Sen slutar jag klockan 4. Men det brukar inte vara så mycket att göra då, så jag brukar få gå halv 4.

Efter jobbet drog jag och pappa till Borås. Han skulle köpa jubeleums-present till Jessica. Dom har ett år på fredag. Jag passade på att shoppa lite jag med. Men det får ni se en annan dag, för jag har varken kamera eller ork just nu. På tal om fredag, så åker jag och min älskade Stina till Skåne då. Vi ska bo hos hennes pappa under Helsingborfestivalen. Kommer bli så bäst! Kommer hem på söndag. Sen blire back to work. Men man har ju något att se fram emot i alla fall. Snart börjar skolan. Ny stad, ny skola, ny klass, nytt allting. Kommer bli bra. Men jag kommer sakna 9i-j så jävla mycket. Dom bästa klasserna någonsin!

Nu blir det att dejta kudden som gäller. Upp o jobba tiiiidigt i morgon. Klockan ringer halv 6. MUMS!

the best of best

Kom hem från Borås för en stund sedan. HAr varit inne och kollat på Eclipse med käraste Amanda Ragnhage. Den var sjukt jävla bra. Fast den slår fortfarande inte ettan. Men den var SÅ mycket bättre än New Moon. Efter bion gick jag, Amanda, Emilia, Simona, Amanda, Anna och Julia till Oliven och käkade gott. Mycket mysigt var det. Köpte ett par nya glajjor på Lindex för bara 59 spänn. Inhandlade också ett läppglans och en hårinpackning. Behövligt må jag säga.



(Bilden tagen med mac, därför kvaliteten.)
skojorta-linne-leggings, gina. klocka, OXXO. halsband, Glitter. ringar, Glitter. skor, Converse.

in the biomörkret

Jaha, då var klockan över två igen. Att jag alltid lyckas hålla mig vaken så länge. Har i alla fall varit en RIKTIGT mysig kväll. Simona kunde inte komma så det var bara jag, Amanda och Emilia. Vi hade jätte roligt. Åt gott och skrattade mycket. Tack flickor. Jag älskar verkligen er. I morgon blir det bio med flickorna. Ska gå med mandyy. Men amanda, emilia, simona, julia och anna skulle visst också på samma bio. Lite kul faktiskt. Ska käka lite efteråt. Mysigt värre! Nu ska jag försöka sova lite. Pusshej

Sweet dreams is made of this

Jahopp. Ingen sol, men väääääldigt varmt. Helt galet. Ska snart åka iväg och möta upp flickorna. Ska åka till Mjöbäck och köpa lite gott inför kvällen. Grillning @ my place. Kommer bli mys. Rikitgt länge sedan man var med överlida-girlsen. Erika kunde inte komma så de blir bara jag, amanda, emilia och simona. Najs ! Hörs senare!

INTAGEN

Ville också berätta att jag har blivigt intagen på frisörlinjen på Almåsskolan i Borås. Jag var högst uppe på Globen när mamma ringde och sa att jag hade blivigt intagen. Jag skrek och började sedan gråta. Haha, lite pinsamt eftersom att det var massa anant folk med (som inte var ifrån Sverige) som gav mig konstiga blickar. Dom trodde la inte att jag var riktigt klok i huvudet? Haha, men ja blev så ortoligt lycklig! Det var allt. overandout.

what to do?

Hjälp, man har ju hört ryktena om att Kissie ska spela in en låt. Men eftersom att jag inte läser hennes blogg så är jag inte så uppdaterad på den fronten. Men läste nyss en spalt i någon tiding med sommarens plågor. Därav Succsess, med självaste Kissie. Jag blev sjukt nyfiken o kollade runt lite på nätet. Den har inte släppts än, men ett smakprov ligger på youtube. Kanske inte är så dålig ändå? Det hade jag aldrig trott. Men men. Stockholms-resan var wouuunderfull! Härlig väder och massa mys med familjen. Hann dock inte blogga där uppe. Gjorde massa annat hela tiden, så när man kom hem på kvällen så var man helt slut! Men annars, super. I morgon är det Överlida-dagen. Ska gå dit med min saknade Erika! Najs må jag säga. Sen på kvällen ryktas de om fest vavava?! Grillfest i Holsjunga. Mer om Stockholms-resan kommer senare. Nu är i alla fall Turkiet-resan bokad. 16de?? juli åker jag och min mor till Marmaris. Häärligt! Sola, bada och shoppa. Mums, säger jag bara. Och nästa sommar väntar Alanya på mig och Stina. Det kommer bli bäst. Efter turkiet väntar jobb, jobb och jobb. Men även cash, så ska inte klaga. Just nu väntar sängen så, byeees. Hugs&Kisses.

RSS 2.0