sometimes you have to let go

Dessa smycken står just nu på min "jag vill ha"-lista. Gorgeous!!
Bubbleroom 189:- Som hittat!
Bubbleroom 189:-

You're not the one for me, unfortunately

Min mobil är lagggggg! Kan inte svara på sms, samtal eller ringa somtal. Fatta irriterande. Vill ha min Iphone nuuu.. buhuu... Men snart så!

When love takes over. OR NOT!

HAHAHAH! Nooooo way! I could never .. :o
Segis dag. Skulle ju till Kullaberg igår. Men SJÄLVKLART så vart de inställt. Så först va vi hos Hampus. Men sen kunde vi inte vara kvar. Så då drog alla till Anders. Måste bara tacka allt härligt folk som gjorde kvällen såpass lyckad som den trots allt blev. Idag har jag inte gjort ett skit. Jag och Emma vakade vid 10 typ. Åt frukost och degade i soffan. Sen, när hon åkte hem så blev de film och datorn för min del. Soft måste jag säga! Nu blir det mera film. Puss

Tagga.Kullaberg.

Taco och film-mys med familjen ikväll. Och Cevin hade brutit nyckelbenet idag. Så han hade jätte jätte ont. Stackarn.. haha , i mon äre kulla. Vem ska dit ? Jag, Emma, Sofie och Erika ska göra oss i ordning ihop sen drar vi iväg på förfest. Till Hampus tror jag att dom snackade om. Men nu ska jag kolla klart på Let's Dance. Go Elin! Bye.

Paradise -hell- Hotel

Neeeeeeeeeeeeeeeeeej !!!! Cimon åkte ut ur Paradise Hotel! Jag är fruktansvääääärt sur. De va ju han och Greta jag höll på ända från början. Så go Greta!
Om några dagar ligger det ett paket ifrån Telenor i min brevlåda. Och det paketet innehållen en Iphone 3G S. Ville bara säga det. För jag är så FUCKING GLAAD!

Sjukhus och Nitar

.                                             
.                          
Jaha, friluftsdag idag då. Jag och Emma åkte med Ingegerd till Frölunda o åkte pulka där. Grillning blev de också. Mysigt värre. Sen åkte jag och pappa till Borås. Först läkaren och sen shopping. YÄÄÄÄ! Ska ÄNTLIGEN få en Iphone!!!!!! om 1-2 veckor kommer den befinna sig hos mig! :D
Skjortan: Gina 199:-
Väskan: Gina 149:-

CP.

Daniel och Henke är inte normala!!!!!!! ville bara att intresseklubben skulle antecka detta! byeeeeeeee.

Longing for the weekend.

Just FYI, så mår jag LITE bättre nu. Var på vårdcentralen tidigare idag för att kolla en svullnad i min hals. Hade inte halsfluss som mamma sa. Hade något slags virus i "struphuvudet". Don't ask me what it is. Men i alla fall. Har taggat te hela dagen så svullnaden har laggt sig en aning. Bli skolan i mon (Y)
____________________________________________________________________________________

Längtar till helgen. Ska bli riktigt kul. Först blir det att kolla på Svenljunga cupen. Sen hänger Lisa med mig hem. Sen TROR jag att Daniel o Henke hänger med också, but I'm not sure. Erika skulle egentligen vart med. Men hon ska ju till Halmstad ! Vet inte om jag får säga vad hon ska göra. Hihi, men jag är glad för din skull babe!
Nu ska jag gå och kolla på film. PUSS

halsfluss o te.

.                  

Te och film. Det är vad de senaste två dagarna har innehållt för min del. bajs, va jag hatar att va sjuuk. Jag skulle ju pluggat so som en idiot dessa dagarna eftersom att vi har prov på de i mon! Men jag har inte haft mina böcker! Typiskt, jaja. Talk to you later.

Frustrerad.

.              

Jag blir så jääävla sur när du håller på såhäär! Usch!

Jaha, dagen har vart lite udda. Gick ganska fort. Jätte många som var sjuka i klassen .. Kändes as tomt. Fick reda på att Amanda ska bo hos Ida o Christoffer från onsdag till söndag. Do the happy dance! Annars inget nytt. Jo, de va JÄVLIGT kul i lördags, måste jag säga! Ska göras om nu på lördag, tror jag. Då ska vi KANSKE kolla på new moon först. Sen sova över hos mig eller Lisa. najss. Jo, en sak till. Jag saknar sommaren.

Kladdkaka och cpvideo.



Detta är dagens outfit då. Mössa: Indiska. Rea, 79:-Skinhandskar med nitar och fransar: Gina. 299:- Halsduk: Gjort gjälv. Kuvärtväska: Mammas. Skinjacka: Hm. 499:- Linne: Gina. 99:- Svart skjorta: Pappas gamla.

Är med Lisa nu. Vi har nyss bakat kladdkaka. Deffinera kladdig. Den va super kladdig. men mummsig! Snart kommer la Daniel och Henke hit. Film och mys ikv. :) Btw, vi kollade nyss på värsta random videon på ytube. jävla tecknad gubbe som fick en klubba i ögat och så hoppade ögat ut. men hängde kvar i en tråd. Och i slutet så hoppade hela hjärnan ut! Seriöst? HAHAHA! Men nu ska vi DANSA!!!!! Byee.

My angels.



Agnes, Erika och Lisa. Vi är de tre pusselbitarna av de oändliga pusslet. Forever us, darls!



When you are sad,

I will dry your tears.
When you are scared,
I will comfort your fears.
When you are worried,
I will give you hope.
When you are confused,
I will help you cope.
And when you are lost,
And can't see the light.
I shall be your beacon
Shining ever so bright
This is my oath.
I pledge till the end.
Why you may ask?
Because your my friend

När du är ledsen,
Jag ska torka dina tårar.
När du är rädd,
Jag kommer trösta din rädsla.
När du är orolig,
Jag ger er hopp.
När du är förvirrad,
Jag hjälper dig att klara.
Och när du har förlorat,
Och kan inte se ljuset.
Jag skall vara din ledstjärna
Lyser alltid så stakrt
Det här är min ed.
Jag lovar till slutet.
Varför frågar du kanske?
Eftersom du min bästavän

Ni gör min värld ljusare.
Ni gör så att jag orkar fortsätta.
Ni gör så att jag orkar kämpa.
Ni gör min mörka dag ljus.
Ni gör min ljusa dag ännu ljusare.
Ni delar glädje och smärta med mig.
Jag jag detsamma.
Ni finns alltid där för mig.
Och jag kommer alltid finnas här för er.
Ni ska veta att jag älskar er.
Från djupet av mitt hjärta.
Nu och för alltid.

06.00



Okej, klockan är. 06.00 och jag har inte sovit ett skit på HELA natten. Konstigt nog är jag inte trött. Borde la sova lite kanske. Ska ju ha Filmkväll med Lisa, Daniel och hans kompis i mon. kul om man somnar liksom? Haha..  Jaja, men nu måste jag sova. byeee

Bröllop.


























Almås for the win.



Jahopp. Trött. Måste plugga. Vill shoppa. Får inte shoppa idag. Prov i mon. Orkar inte plugga. Öppethus på Almås. Ikv 18.00-20.30. Med föräldrarna. Träffa Emelie där. Gå med henne. Gå ut o käka. Åka hem. Plugga. Nana(om jag hinner!!!!!!) Måste plugga. Trååk. Hörs senare. Godnatt.

Rolig dag. Med mina älsklingar.


jaha, vi har gått i skolan i tre dagar nu. Har fan redan tröttnat! Så fucking jobbigt!! hade övnings prov i matte inför de nationella idag. sådääääär svårt vart de! Kunde gjort bättre ifrån mig än vad jag gjorde. Men annars har dagen varit okej. Va med mina sötnowsar Erika o Lisa på rasterna. Ni är bääst babes! Alltid kul med er. Ska på öppet hus på Almås i mon. Ska bli najs, blir nog att gå med Emelie tror jag. Näääjs som fäään. Blir bio med Lisafisa och några på lördag. ska kolla på new moon, igen. Men den är så jävulskt bra! Håller på att läsa tredje boken just nu. Är ohjälpligt kär i den. yääyää. Men nu ska jag plugga till engelska provet på fredag. Blir ju inte så mycket pluggat i mon. Fast ska nog kolla på Amarican Pie först, H3H3! Byee.

H&M does it again.


vill ha. ska ha. behöver ha. måste ha.


Ge mig en ny mobil.

Ååååååh! Jag vill verkligen ha den vita iphonen!!! Så jääävulskt läcker!

EFTERLYSES!


Den transparenta tröjan från Lindex efterlyses!!! Den finns inte på hemsidan och inte på Lindex i borås heller!
Någon som vet vart den finns och kostar?!

Ljus i Vintermörkret


Monki 400 spänn

Gina 399 spänn

gina 399 spänn

Monki 500 spänn


Humanity 399 spänn

Denna är faktiskt redan min. Men jag vill verkligen rekomendera den.
Den kommer ifrån Oxxo Design och kostar 1150 spänn.
Ett mycket bra köp!

Oxxo Design 499 spänn

Sjötofta



Ikväll drar och och Lisa till Sjötofta. Till hennes pappa. Ska bli sjukt roligt! Som sist vi var där!
Oförglömligt!Hahah! jaja.. Nu ska jag gå och packa lite. Kommer troligen tillbaka på söndag.
byee.

Let's go. Now we're gonna have some fun!

2010.For the win.



























RSS 2.0