Christmas.Disaster.


Min jul blev vääldigt minnesvärd! Om man säger så .. Bråka med mormor är en naturlig vana på julafton ..och .. ah varje jävla gång man träffar henne. Men på julafton rök hela jävla familjen ihop o de sluta me att mamma sprang ut ur huset me tårar i ögonen. Tätt följd av min morbror o jag får RÅDAMP på min mormor o skäller ut henne efter noter! Fan, va arg jag blev.. Hon är alltid SÅ JÄVLA OTACKSAM! Och får alltid mamma att må piss. Jävla klimakteriekärring. Det finns nog ingen som verkligen gillar henne ! UUUUSCH!

Idag hare vart lugnt. Knarkat O.C hela dagen. Och i mon blir det shopping med mammis i Varberg innan jag och pappa ska på kalas hon kusinerna i Södranääs.. jag SKA ha ormringen fårn JC! Haha, Matilda vet vilken! O lite snygga kläder ska ja ha också ! De behööövs, kan ja säga!

Nu blir de film. Bad Boys 2! så jääävla roolig! hahha, byee..

Koola med Ö

HAHAHAH! Matilda, varför är vi sååå KOOLA?! :D



(L)



Pepparkakor for the win!


Tha julfest igår dåva. Den hade vart okej om inte Robin Bengtsson hade kommit o sjungt typ 1000000000 låtar. Fast fick la glädja mig vid att han sjöng min favvo låt. "I don't wanna be" med Gavin DeGraw. Ååååh. jag verkligen avgudar den lååten! yäyä, gjorde mig iordning me matilda innan festen iaf. Kul som vanligt. H3H3.
Softish dag i skolan idag. Kollade på film dom första 2-3 timmarna. sen spanska sen slutade vi. Fast ja o matilda va ju SJÄLVKLART kvar i skolan! hahah , kvart i 3 åkte vi hem. för då kom pappa o hämtade oss !
Vi skulle köra matildas moppe till moppeservice när vi kom hem. så då va vi lite smarta o tänkte att jag också kunde ta min moppe dit så kunde vi åka på den tillbaka sen. men det var SVIN HALT! så vi fick leda den tilbaka till mitt hus. Hahaha! folk måste trott att vi va dumma i huvudet eller något liknande! Sen bakade vi pepparkakor! Mums!
HAHAHA! Jag och matilda är så sjukt misslyckade. vet inte om de va i måndags eller i tisdags som vi skule ta mopparna till skolan. De hade ju frusit på under natten så de va svinigt halt ute. Så jag gick bak till garaget och matilda ställde sig ovanför den lilla backen som leder ner till garageportarna. När jag är inne och låser upp moppen så hör jag bara ett BOM! HAHA! Tror ni inte att matilda hade trillat eller! Hon stod stilla men lyckades trilla i alla fall! Hur fan lyckas man ? HAHAH! Sen när vi skule åka iväg så slirade jag i en kurva och moppen ba la sig. HAHA! det såg matilda i backspegeln och skulle kolla bakåt. Tror ni inte att hon också trillar då eller? HYAHAHA! Det var så JÄVLA kul! de värsta va ju att d kom en bil bakom oss som typ saktade in farten och vevade ner rutan o ba: hur gick de? HAHAH! jag ba : MAAAATIIILDAAAAAAAAAAA! Guuuuud, va roligt de va. Och allt detta hände innom en radie av 20 meter! HAHAH! Sen bestämmde vi oss för att lämna mopparna hemma och så ringde vi pappa och fick skjuts av honom! ja, de finns praktiskt taget bara en sak att säga. vi ÄR misslyckade!!!




My outfit on tha julfest.





RSS 2.0